Γιάννης Μπέζος: Έκανε πρεμιέρα με την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη, στο πλευρό του!

Στο θέατρο Προσκήνιο ανέβηκε η αγαπημένη κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας” σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπέζου. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης και πλήθος κόσμου έσπευσε ν’ απολαύσει στη σκηνή τους: Γιάννη Μπέζο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννη Στόλλα, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Σταύρο Μαρκάλα, Κωνσταντίνα Νταντάμη και Θανάση Ισιδώρου.

Από την πρεμιέρα, δεν μπορούσε να λείπει φυσικά η σύζυγος του Γιάννη Μπάζου, Ναταλία Τσαλίκη. Ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον σε κάθε του βήμα και μάλιστα έχουν κάνει και πολύ ωραίες συνεργασίες μεταξύ τους. Μαζί έχουν αποχτήσει μια κόρη, την 29χρονη πλέον Ηρώ.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με τον Γιάννη Μπέζο στη σκηνή

Σε αρκετά παλιότερη συνέντευξή του και συγκεκριμένα το 2012, ο Γιάννης Μπέζος είχε δηλώσει για τη Ναταλία Τσαλίκη: “Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία “δέθηκα” πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο”

Ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη

Το ζευγάρι με τον Φοίβο Δεληβοριά

Mε τους Σταύρο Μαρκάλα και Δημήτρη Μαλισσόβα

Κράτα το

Read More

And More