Γιάννης Μπέζος – Ναταλία Τσαλίκη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Στο θέατρο επέλεξαν να περάσουν ένα από τα βράδια της εβδομάδας ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη. Το ζευγάρι απολαμβάνει όσες πιο πολλές παραστάσεις μπορεί μέσα στη χρονιά όταν οι επεγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Αυτή τη φορά είδαν την φορά είδαν την παράσταση “Μαύρο Χιόνι- το ημερολόγιο ενός μακαρίτη” σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου.

Υπέροχη εμπειρία το καλό θέατρο! Μαγικός Μπουλγκάκοφ στο Θέατρο Πόρτα. ”Το μαύρο χιόνι”σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου. Εκπληκτική ατμόσφαιρα, αληθινή απόλαυση”, έγραψε η Ναταλία Τσαλίκη στη σελίδα της στο facebook λίγο μετά την παράσταση.


Άκης Σακελλαρίου-Γιάννης Μπέζος-Κώστας Φιλίππογλου-Ναταλία Τσαλίκη


Κώστας Φιλίππογλου-Ναταλία Τσαλίκη-Γιάννης Στεφόπουλος-Γιάννης Μπέζος


Γιάννης Δρακόπουλος-Κώστας Φιλίππογλου-Ναταλία Τσαλίκη-Γιάννης Μπέζος

Πρόκειται για μία παράσταση βασισμένη στο αυτοβιογραφικό Θεατρικό Μυθιστόρημα του Μιχαήλ Μπουλγκάκωφ, που έγραφε παράλληλα με το Μαιτρ και Μαργαρίτα και άφησε λόγω του θανάτου του ημιτελές (1936-1939).

Η ιδέα για το “Μαύρο Χιόνι- το ημερολόγιο ενός μακαρίτη” γεννήθηκε πριν από 17 χρόνια σε ένα μικρό διαμέρισμα στο Παρίσι. Ο Κώστας Φιλίππογλου, με την ιδιαίτερη αισθητική του, χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του σωματικού θεάτρου, για να δημιουργήσει μια ποιητική παράσταση με πηγαίο χιούμορ, έντονες κινηματογραφικές εναλλαγές εικόνων και καταιγιστικό ρυθμό δίνοντας πνοή σε ένα έργο που αναδεικνύει την καταπίεση και την περιθωριοποίηση που υφίσταται ο καινοτόμος δημιουργός από το κατεστημένο, ο νέος καλλιτέχνης από τους γηραιότερους και ο ανυπεράσπιστος πολίτης από την εξουσία.

Με τους: Εύα Αγγελοπούλου, Γιάννη Γιαννούλη, Τάσο Δημητρόπουλο, Δημήτρη Δρόσο, Εύα Οικονόμου Βαμβακά, Γιάννη Στεφόπουλο και Κώστα Φιλίππογλου.

Read More

And More