Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Διασκέδασαν με την ψυχή τους στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Είναι πολύ ερωτευμένοι και πλέον νιώθουν άνετα να κάνουν κοινές εμφανίσεις σε μέρη όπου υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι! Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διασκέδασαν την Παρασκευή το βράδυ στο Posidonio με τα τραγούδια του Πάνου Κιάμου. Το ζευγάρι και η παρέα τους βρέθηκαν στο πρώτο τραπέζι και δεν σταμάτησαν όλη τη βραδιά να σιγοτραγουδάνε τις επιτυχίες του τραγουδιστή!

Είναι η δεύτερη φορά που το ζευγάρι κάνει δημόσια κοινή εμφάνιση αφού την πρώτη φορά πήγαν στο θέατρο για να απολαύσουν το Μama Mia! Ο ηθοποιός που τον απολαμβάνουμε φέτος στο “Ελα στη θέση μου¨ στον Alpha αλλά και στη θεατρική παράσταση Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες έχει αδυναμία στον Πάνο Κιάμο και δεν είναι η πρώτη φορά που διασκεδάζει στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται!

Το ζευγάρι που συνηθίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ, πλέον δεν έχει να κρύψει τίποτα και μάλιστα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε σήμερα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για το πόσο καλά νιώθει στην προσωπική του ζωή! Η Κατερίνα Γερονικολού που πήρε τις καλύτερες κριτικές, ερμηνεύοντας τη Λίζα Πετροβασίλη στα Χτυποκάρδια στο θρανίο, το έριξε έξω μετά από μια περίοδο σκληρής δουλειάς και δεν σταμάτησε να ραίνει με γαρύφαλλα τον αγαπημένο της!

Δες φωτογραφίες

Read More

And More