Γιάννης Τσιμιτσέλης – Αποστολία Ζώη: Αποκάλυψαν όσα συνέβησαν στα γυρίσματα για το «Lipstick»

Στην εκπομπή Fishy με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βρέθηκε η Αποστολία Ζώη η οποία μίλησε για όλες τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο τραγούδι της Lipstick το οποίο ερμήνευσε πριν από 15 χρόνια μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το οποίο μέχρι και σήμερα ακούμε συχνά.

Ας θυμηθούμε το video clip για το τραγούδι Lipstick…

Γιάννης Τσιμιτσέλης και Αποστολία Ζώη αποκάλυψαν για πρώτη φορά όσα συνέβησαν λίγες ώρες πριν τα γυρίσματα για το video clip…

«Θυμάσαι το video clip που είχαμε κάνει με το πουκάμισο του μακαρίτη; Είχαμε βγει το βράδυ πριν τα γυρίσματα, μαζί δεν ήμασταν; Είχες φύγει νωρίτερα; Ήταν σα να σε έβλεπα μπροστά μου το βράδυ. Ήρθα σερί άυπνός, είδες πόσο φρεσκαδούρα είμαι στο video clip; Σαν να έχω κοιμηθεί 8 ώρες είμαι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Και η Αποστολία Ζώη αποκάλυψε για το πουκάμισο που φορούσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού σου είχε δώσει ένα πουκάμισο να φορέσεις. Δεν σου κάνανε τα ρούχα, τι είχε γίνει; Μας είχαν βγάλει ζευγάρι τότε. Ο Χριστός και η Παναγία».

Read More

And More