Γιάννης Τσιμιτσέλης – Η πλάκα που παρεξηγήθηκε από τους followers του και η ανακοίνωση: “Δεν έχω κορονοϊό”

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε εχθές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ωστόσο μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media παρεξηγήθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους. 

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέβασε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας “F Covid 19”, κάτι όμως που παρεξηγήθηκε, καθώς  όλοι πίστεψαν πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κόλλησε κορονοϊό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επανήλθε στα social media με μια σειρά από βίντεο, όπου τόνισε ότι το ανέβασε για πλάκα και πως δεν νοσεί από Covid-19, αντιθέτως πήγε για το εμβόλιο: 

«Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορονοϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει. Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος».

 

Read More

And More