Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συνεργασία με την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Την καλύτερη φάση του διανύει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή, αφού παρά τον επαγγελματικό μαραθώνιο που τρέχει, δηλώνει πανευτυχής.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη για το νέο θεατρικό του “χτύπημα” με την υπερπαραγωγή «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», για την ταινία “Για Πάντα” που ετοιμάζει ως παραγωγός, αλλά και ως πρωταγωνιστής έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και για τον νέο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς “Έλα στη θέση μου” που πήρε το “πράσινο φως” και για του χρόνου στον Alpha.

“Χαίρομαι πολύ που κάνουμε με την Κατερίνα και θέατρο και σινεμά μαζί. Λες να έρθει και η τηλεόραση αργότερα; Για την ώρα ολοκληρώσαμε τον πρώτο κύκλο προβών στο δυνατό έργο της εξαιρετικής Μιμής Ντενίση και ξεκινάμε γυρίσματα για την ταινία “Για Πάντα”, που είναι το νέο μεγάλο στοίχημά μου στον χώρο, αφού κάνω και την παραγωγή”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακόμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού, αποκαλύπτοντας πώς το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν είναι στα σχέδιά του, τουλάχιστον ακόμα. “Από τα χρόνια που με ξέρεις, γνωρίζεις πώς δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια και οι… εξαγγελίες. Επειδή ξέρω τι άνθρωπος είσαι, θα σου απαντήσω ότι με την Κατερίνα περνάμε τέλεια, είναι ο άνθρωπός μου και, όχι, δεν είναι στα σχέδιά μας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας. Είμαστε εξαιρετικά όπως είμαστε! Αρκέσου σε αυτά γιατί τρέχω για τα γυρίσματά μας!”.

Read More

And More