Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η βραδινή έξοδος με την Κατερίνα Γερονικολού και τα σχόλια για το ύψος της! [pics]

Στην πρώτη βωβή ταινία του Θανάση Τσαλταμπάση με τίτλο «Τσάρλι» βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz που πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» και ετοιμάζεται και για την πρεμιέρα της δικής του ταινίας, απολαμβάνει την κάθε στιγμή και δεν χάνει πρεμιέρα.

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, οι δυο τους βρέθηκαν σε μεγάλο κινηματογραφικό συγκρότημα στο Μαρούσι και έκλεψαν τις εντυπώσεις με την ultra chic εμφάνισή τους. Όπως έχουν αναφέρει άλλωστε και στο παρελθόν, μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να είναι ιδιαίτερα αυξημένες τη φετινή χρονιά, μιας και τηλεοπτικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεχίζει την επιτυχία του ως «Βλάσης Σοφοκλέους» στο «Έλα στη θέση μου», ενώ η Κατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στο «Αν ήμουν πλούσιος», πάντα βρίσκουν χρόνο για να στηρίξουν τους φίλους τους.

Αγοραστή Αρβανίτη, Κατερίνα Γερονικολού, Σπύρος Μπιμπίλας, θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Το ζευγάρι, λοιπόν, χωρίς να κρύβεται πια βρέθηκε στην avant premiere της ταινίας και φυσικά τα «πειράγματα» μπροστά στις κάμερες δεν είχαν τέλος. Βλέπεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε το πιο αστείο σχόλιο για το ύψος της καλής του. Τι συνέβη; Μα φυσικά όταν τους ρώτησαν οι δημοσιογράφοι αν έχουν στολίσει το σπίτι τους για τις γιορτές, εκείνος απάντησε πως «όχι» αναφέροντας ότι η Κατερίνα Γερονικολού δεν μπορεί να το κάνει μόνη της γιατί… «δεν φτάνει»!

Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Τσιμιτσέλης

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More