Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Είναι full in love! Η τρυφερή σέλφι τους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που όμως προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους πέρα από τη σύμπραξή τους στο θέατρο και στην παράσταση “Από Σμύρνη…Σαλονίκη”, πρωταγωνιστούν στην ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη “Για πάντα”, που θα κυκλοφορήσει από 1 Ιανουαρίου σε όλες τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η avant premiere μπορεί να πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Δευτέρα στο Μαρούσι, με τους διάσημους φίλους του ζευγαριού να βρίσκονται εκεί και να τους στηρίζουν, όμως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού ανυπομονούν να μοιραστούν την ιστορία τους με όλους τους Έλληνες. Ο μεγάλος έρωτας που ζουν στην πραγματική ζωή, σαφώς και αποτέλεσε τη βάση της ταινίας, οπότε το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε παρά να ήταν εντυπωσιακό.

Ο γνωστός ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά την avant premiere, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του στο ασανσέρ, σχολιάζοντας: “Τόσες φωτό βγήκαν σε πρεμιέρες Αθήνας και Θεσσαλονίκης αλλά πάντα η σελφι είναι πιο γλυκιά !!!! Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τα στορι και τα σχόλια για την ταινία μας και για την απίστευτη προσέλευση 2.000 ανθρώπων που στήριξαν αυτή την ταινία !!! 1/1/2020 ξεκινάμε την χρονιά με …για Πάντα”.

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά στον καθρέφτη του ασανσέρ του, με τον έρωτά του να ξεχειλίζει!

Read More

And More