Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Έλαμψαν στην πρεμιέρα της νέας τους ταινίας! [pics]

«Για Πάντα» ετοιμάζονται να πουν από την Πρωτοχρονιά στο κινηματογραφικό κοινό ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών που είναι μαζί στη ζωή, στο θέατρο (πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Από Σμύρνη… Σαλονίκη») και τώρα και στον κινηματογράφο… δίνει το δικό του στοίχημα και φέρνει ένα μεγάλο έρωτα στη μεγάλη οθόνη.

Η ταινία «Για Πάντα» σε σενάριο Γιάννη Τσιμιτσέλη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και το έτερον του ήμισυ, την Κατερίνα Γερονικολού έκανε avant premiere σε μεγάλη κινηματογραφική αίθουσα στο Μαρούσι το απόγευμα της Δευτέρας και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Πρωτοχρονιά!

Το ζευγάρι έλαμψε στην avant premiere και υποδέχτηκε αγκαλιά τους διάσημους καλεσμένους του. Η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε μια κατακόκκινη μακριά τουαλέτα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ένα total black κουστούμι και φυσικά τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας.

Σε δηλώσεις τους μάλιστα, στις κάμερες ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε: «Το για πάντα είναι λίγο «ουτοπικό». Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ελπίζουμε να περνάμε αυτήν την ευτυχία και στους ρόλους μας».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Μετά τα «Bachelor 2 & 3» ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάτος θα συνεργαστεί για την νέα ταινία του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος υπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί στην ταινία «Για πάντα».

Ο Τσιμιτσέλης διασκευάζει το σενάριο της ταινίας «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στο οποίο ένας άντρας γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη γυναίκα (Κατερίνα Γερονικολού). Οι δυο τους, μοναχικοί άνθρωποι αποξενωμένοι από τους καταιγιστικούς ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, θα βρουν λόγο ύπαρξης στη σχέση τους χωρίς όμως να λείπουν οι αναπάντεχες εκπλήξεις που θα τη φέρουν στα όριά της.

Συμπρωταγωνιστούν οι Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Πένυ Αγοραστού, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Κυριάκος και Στέργιος Αντούλας.

Στις ελληνικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά του 2020.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More