Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στηρίζει την Κατερίνα Γερονικολού λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στηρίζει την Κατερίνα Γερονικολού λίγο πριν την πρεμιέρα της στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»! | tlife.gr

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι full in love. Το ζευγάρι, ωστόσο, είναι χαμηλών τόνων και προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κανείς από τους δύο δεν κάνει ανοιχτά δηλώσεις για της σχέση τους, ενώ οι επίσημες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είναι περιορισμένες. Παρόλα αυτά, ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλο στα επαγγελματικά τους.

Τη φετινή σεζόν, η Κατερίνα Γερονικολού, εκτός από τη σειρά του Alpha «Το Τατουάζ«, πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο«, η οποία ξεκινά σύντομα στο Θέατρο Ήβη. Σήμερα, μάλιστα, που η ηθοποιός με τα γατίσια μάτια έχει πρεμιέρα, ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια «καλή επιτυχία’.

Έτσι, δημοσίευσε στα InstaStories του την αφίσα της παράστασης, γράφοντας «Καλή αρχή» στην Κατερίνα του,  τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος έχει επιμεληθεί τη σκηνοθεσία, αλλά και την Σοφία Βογιατζάκη, τον Ορέστη Τζιόβας και τον θεατρικό παραγωγό Πάνο Κατσαρίδη.

READ more