Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η γνωριμία της Κατερίνας με την κόρη του! Video

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι full in love με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος καλεσμένος στην εκπομπή DOT δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου. Στη συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε επίσης για τη γνωριμία της συντρόφου του με την κόρη του Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Βάσω Λασκαράκη.

“Δύσκολο το για πάντα. Τα πράγματα αλλάζουν. Δύσκολα θα ξανά παντρευόμουν. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Η συμβίωση είναι γάμος πια. Ο γάμος έχει καταλήξει πια να είναι ένα μεγάλο εμπόδιο στο διαζύγιο. Οι σχέσεις είναι δύσκολες”, αποκάλυψε ο ηθοποιός.

“Τα παιδιά είναι πολύ πιο έξυπνα από ότι νομίζουμε πως είναι και έχουν απίστευτη μνήμη. Το έφερα σιγά σιγά. Δηλαδή μέσα από κοινή παρέα. Για να μπορέσουμε να μείνουμε οι τρεις μας μόνοι πήρε καιρό. Την συμπάθησε, όμως, πολύ. Δόξα τω Θεό είμαι χαρούμενος για αυτό. Το αντίθετο θα ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αυτή ήταν και η φοβία της αρχής, εάν θα συμπαθήσει η μία την άλλη και πιο πολύ η μικρή την μεγάλη”, ανέφερε χαρακτηριστικά για την Κατερίνα και την κόρη του.

Read More

And More