Γιάννης Βούρος – Λένα Κώνστα: Ο γιος τους μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Ο Γιάννης Βούρος, από τον τελευταίο γάμο του µε τη Λένα Κώνστα, έχει αποκτήσει ένα γιο. Αυτός, μάλιστα, είναι ο μικρότερος γιος του ηθοποιού. Ο Αλέξης Βούρος είναι 20 ετών και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο του αθλητισμού, με τη μία διάκριση έρχεται μετά την άλλη.

“Ο Αλέξης, ασχολείται με τον στίβο και μάλλον το βλέπει επαγγελματικά. Ήδη είναι στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου και σπουδάζει οργάνωση και διαχείριση αθλητισμού. Είναι σπρίντερ και τρέχει 60, 100, 200 και 4×100 μ. Ο προπονητής του, Άγγελος Παυλακάκης, μου λέει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ήδη έχει πάρει μέρος σε διεθνείς οργανώσεις με την Εθνική της Ομοσπονδίας των Κωφών. Ο Αλέξης έχει μια βαρηκοΐα που του επιτρέπει να τρέχει με την Εθνική βαρήκοων και κωφών και με τις επιδόσεις που έχει κάνει τρέχει σε διεθνείς οργανώσεις, αλλά συγχρόνως αγωνίζεται και στις κανονικές ομάδες του ΣΕΓΑΣ”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σήμερα, ο Αλέξης έχει τα γενέθλια του και ο διάσημος μπαμπάς τους θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά “χρόνια πολλά”. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γιου του, στην οποία εκείνος ποζάρει χαμογελαστός φορώντας ένα σκουφάκι Άγιου Βασίλη.

“Οκ φίλε. Το έχεις. Προχώρα κι αν τα βρεις σκούρα σφύριξε συνθηματικά,ξέρεις. Και θα έρθω. Χρόνια σου πολλά παλικάρι μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια με τρυφερές ευχές για τον Αλέξη από τους διαδικτυακούς του φίλους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More