Γιώργος Ασημακόπουλος: Επισκέφτηκε τα γραφεία του Make-A-Wish, μετά την αποκάλυψη της δωρεάς του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο επιχειρηματίας είχε ανακοινώσει στο Συμβούλιο του νησιού, ότι μέρος των χρημάτων που κέρδισε από το παιχνίδι θα τα διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και έγινε!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Make-A-Wish για να επισφραγίσει τη γενναιόδωρη πράξη του. Συγκινημένος “αγκάλιασε” τις νεράιδες του Κάνε-Μία-Ευχή, φέρνοντας πάντα στο μυαλό του το προσωπικό του βίωμα, μα περισσότερο από όλα “αγκάλιασε” τις ευχές δύο συγκεκριμένων παιδιών.

Με την πολύτιμη συμβολή του και το χρηματικό ποσό που θα προσφέρει στον οργανισμό θα εκπληρωθούν 2 ευχές παιδιών, με ζητούμενο την ριζική ανανέωση του δωματίου τους. Έτσι, σύντομα ο Αλέξανδρος, 5 ετών, θα αποκτήσει ένα δωμάτιο διαστημόπλοιο και θα έχει την ευκαιρία να ονειρεύεται στο διάστημα, ενώ ο Βαγγέλης, 6 ετών, θα κοιμάται σε ένα υπέροχο κάστρο μαζί με ήρωες και πολεμιστές!

Και τα δύο παιδιά νοσούν από λευχαιμία, βάσει και της αρχικής επιθυμίας του Γιώργου Ασημακόπουλου να υποστηρίξει παιδιά με καρκίνο, λόγω της απώλειας συγγενικού του προσώπου.

Read More

And More