Γιώργος Καράβας: Η ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του και το φλερτ στο GNTM (βίντεο)

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο νέος coach του GNTM, ο οποίος έχει κάνει αίσθηση από την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας. Είναι εκείνος που έρχεται πρώτος σε επαφή με τα επίδοξα μοντέλα, πριν βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή και είναι σίγουρα κατάλληλος να μιλήσει για τα αγόρια και τα κορίτσια που διεκδικούν μια θέση στο χώρο της μόδας, 

“Το ωραίο σώμα δεν είναι μόνο κοιλιακοί. Η μόδα έχει αλλάξει πολύ. Έχει μπει ένας όρος, αυτός της διαφορετικότητας. Η μόδα  ψάχνει πια star quality! Σίγουρα όμως πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια, όπως το ύψος”, είπε, μιλώντας στην εκπομπή “Το πρωινό”. 

Παραδέχτηκε ότι έχει ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, τα οποία θεωρεί φαβορί, δεν θέλησε ωστόσο να αποκαλύψει ποια είναι αυτά!  Όσο για το φύλο του νικητή του GNTM, είπε ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν αποκλείεται να είναι και αγόρι! 

Ο Γιώργος Καράβας είναι αναμφισβήτητα ένας γοητευτικός άνδρας. Σε ερώτηση, αν έχει δεχτεί φλερτ στο GNTM, απάντησε αρνητικά κι εξήγησε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο, γιατί ο ίδιος δεν αφήνει χώρο. Δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα, εκτός από τη σύζυγό του, Ραφαέλλα Ψαρρού Μαυράκη. 

“Η Ραφαέλλα είναι κούκλα. Έχει εξαιρετική αύρα! Είμαι φουλ ερωτευμένος μαζί της, μετά από 10 χρόνια γάμου” δήλωσε.

Η σύζυγός του, σε πρόσφατη συνέντευξή της, είχε αποκαλύψει ότι ο γάμος τους έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. Στο μυστήριο ήταν εκείνοι και οι κουμπάροι τους μόνο. ”Ούτε καν οι γονείς μας δεν ήταν ήταν εκεί” είχε αναφέρει. Ο Γιώργος Καράβας έκανε τις απαραίτητες διευκρινήσεις: “Το ότι δεν ήταν κανένας, δεν σημαίνει ότι δεν συμφωνούσαν με το γάμο, απλά επειδή εγώ είμαι πολύ παρορμητικός σαν άνθρωπος, όπως και η γυναίκα μου, αλλά σε μικρότερο βαθμό από εμένα. Έτσι, αποφασίσαμε, γιατί ήταν ένα καθαρά τυπικό πράγμα, ξεκάθαρα δύο υπογραφές, να πάμε να το κάνουμε μία μέρα. Ήταν πέντε λεπτά! Εγώ, φαντάσου, δούλευα την ίδια μέρα. Μετά, εννοείται ότι υπήρξαν γλέντια, αλλά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο”.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More