Γιώργος Παπανδρέου: Ο καλύτερος μαθητής pilates σύμφωνα με τη δασκάλα του

O πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστό πως έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, καθώς και ότι λατρεύει τα σπορ και τη γυμναστική. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, εκτός από κολύμπι ή κανό η Γιώργος Παπανδρέου είναι πολύ καλός και στην Pilates.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Γούλας μίλησε με την Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, δασκάλα Pilates στο studio όπου γυμνάζεται ο πρώην πρωθυπουργός, για τις επιδόσεις του στη μέθοδο. Σύμφωνα με την ίδια ο κ. Παπανδρέου δεν λείπει σχεδόν ποτέ, είναι επί χρόνια αθλητής – και πολύ καλός, μάλιστα.

Άλλωστε όπως σημειώνει φροντίζει να μην χάνει κάνένα μάθημα, εκτός κι αν είναι ιδιαίτερη ανάγκη να βρίσκεται εκτός Αθηνών, είτε για προσωπικές υποχρεώσεις – όπως πρόσφατα ο αρραβώνας του γιου του στην Κρήτη – είτε ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς – τελευταία βρέθηκε στην Ινδία.

Η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου έχει μιλήσει στο TLIFE για τη μέθοδο Pilates και μας έχει παρουσιάσει μέρος του προγράμματος που μπορεί να ακολουθεί και ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δες περισσότερα εδώ

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να επέλεξε το συγκεκριμένο studio pilates στην Κηφισιά, αφού βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με το κατάστημα από το οποίο προμηθεύεται τα απαραίτητα για την άλλη μεγάλη του αγάπη, το κανό. To άξιο λόγου είναι πως ο κ. Παπανδρέου επιλέγει να κάνει το μάθημά του μαζί με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους, χωρίς να απαιτεί κάποιου είδους αποκλειστικότητα ή ειδική μεταχείριση.

Φτάνει στο studio στην Κηφισιά, κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια όπου φοράει τα αθλητικά του και βγάζει τα παπούτσια (η pilates στο εν λόγω studio γίνεται πάντα χωρίς παπούτσια – και ξεκινά μαζί με τους “συμμαθητές” του το μάθημα.

Read More

And More