Γνωστή blogger υπερασπίζεται δημόσια την Ιωάννα Τούνη και δημοσιοποιεί άγνωστη συνομιλία της με τη Σάσα Σταμάτη

Μετά το χθεσινό “άδειασμα” της Ιωάννας Τούνη στη Σάσα Σταμάτη για την προβολή του ηχητικού αποσπάσματος με τη δήλωση για τα 800 ευρώ, ακόμη ένα πρόσωπο παίρνει το μέρος της ξανθιάς Θεσσαλονικιάς. (Άκουσε εδώ το ηχητικό απόσπασμα με τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η εφημερίδα ΟΝtime ανέφερε πως επικοινώνησε με την Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να μεταφέρει την δική της εικόνα από την Θεσσαλονίκη, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω κορονοϊού. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που δηλώσεις της Τούνη δημοσιεύονται στην εν λόγω εφημερίδα.

Συγκεκριμένα μέσα στα όσα έλεγε η Ιώννα Τούνη ανέφερε, “Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, με συνέπεια οι χρήστες στα social media να ταχθούν εναντίον της. Μετά από τις αντιδράσεις αυτές η ξανθιά καλλονή μέσα από το instagram της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έγινε κολάζ στις δηλώσεις της. Έτσι η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να δώσει το ηχητικό απόσπασμα στο Πρωινό προκειμένου να αποδείξει πως ποτέ δεν έγινε κανένα κολάζ.

Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα χθες, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να αντιδράσει λέγοντας πως ποτέ δεν έκανε καμία δήλωση στη δημοσιογράφο και πως επρόκειτο για μια φιλική κουβέντα που δεν ήξερε πως θα αναπαραχθεί στα Μέσα. (Δες εδώ την απάντηση της Ιωάννας Τούνη στη Σάσα Σταμάτη για τη δημοσιοποίηση του ηχητικού)

Σήμερα, ένα άλλο πρόσωπο έρχεται να πάρει θέση στη συγκεκριμένη κόντρα και να ενταχθεί υπέρ της Ιωάννας Τούνη. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή Influencer Φιλιώ Τσινόγλου που πρόσφατα είχε πέσει θύμα επίθεσης με βενζίνη στο Βόλο. (Δες εδώ τι είχε δηλώσει τότε η Φιλιώ Τσινόγλου για την επίθεση που είχε δεχθεί)

“Λοιπόν, πριν λίγο καιρό είχε γίνει ένα θέμα που μου επιτέθηκε ένας με βενζίνη. Βγήκα και το είπα μια φορά σε ένα κανάλι αφού με κάλεσαν. Μετά όμως επέλεξα να μη βγαίνω και λέω παρόλο που με πήραν από όλα τα κανάλια επανειλημμένα. Δέχτηκα όμως και ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή δημοσιογράφο (ναι αυτή που πήρε και την Ιωάννα Τούνη). Ήθελα γενικά με όλους να είμαι ευγενική και να καταλάβουν ότι δε θέλω όλο να γίνει τρόπος διαφήμισης και να ακούω μετά όλα τα κακόβουλα σχόλια” έγραψε αρχικά η Φιλιώ Τσινόγλου.

Και συνέχισε, “Ήταν πολύ ευγενική. Της είπα την περιπέτειά μου (για τον άνθρωπο που μου πέταξε βενζίνη) και αφού τελείωσα μου λέει, “ωραία τώρα πες μου και για τη ζωή σου. Ο μπαμπάς σου ζει;

Εγώ: Nαι

Η μαμά σου;

Εγώ: Nαί

Mε τον άντρα σου είστε καλά;

Eγώ: Nαι (και σκέφτομαι που θέλει να καταλήξει)

Στην εφηβεία σου όλα καλά; Κάποια απόπειρα βιασμού;

Eγω: Όχι

Δε νομίζω, πρέπει να σκεφτείς δε μπορεί να είναι όλα ρόδινα στη ζωή σου

Με είχα 30 λεπτά και προσπαθούσε να βγάλει κάτι θλιβερό! Τα συμπεράσματα δικά σας!”

 

Read More

And More