GNTM: Επιτέλους η Άννα Αμανατίδου αποκάλυψε γιατί έχει κόντρα με τη Μέγκι Ντρίο: «Την κεράτωνε ο φίλος της και…»

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από τη συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε τον ημιτελικό του Greece’s Next Top Model. Οι τέσσερις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην προτελευταία φωτογράφησή τους, αλλά η Άννα Αμανατίδου ήταν η κοπέλα που… έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, καθώς αποχώρησε με μεγάλη συγκίνηση για την πορεία που κατάφερε να έχει στο reality μόδας.

Αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου, η μελαχρινή καλλονή μίλησε στην κάμερα της εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μίλησε για…

… την Εύη Ιωαννίδου: «Η Εύη Ιωαννίδου με είχε πιάσει και μου είχε πει: «Άννα θέλω να ξεκινήσω μόντελινγκ. Της λέω πολύ ωραία, να το κάνεις. Της είχα δώσει και μια συμβουλή. Μετά απλά δούλεψε σε ένα μαγαζί για δύο εβδομάδες και έφυγε και πήρα εγώ τη θέση της για πολύ παραπάνω. Από εκεί ίσως ξεκίνησε να με βλέπει ανταγωνιστικά».

… τη Μέγκι Ντρίο: «Γενικώς με την Μέγκι δεν ήμασταν φίλες. Είχε τύχει να συνεργαστούμε σε κάποια fashion show. Ήταν μια κοπέλα που συμπαθούσα, δεν μου ήταν και εντελώς αντιπαθής τότε. Φυσικά και δεν με έχει βοηθήσει η Μέγκι στην αρχή της πορείας μου. Τότε ίσως θεώρησε ότι είμαστε φίλες… Είχα μάθει ένα λόγο εδώ στο σπίτι, δεν μου τον είχε πει αυτή ποτέ. Πίστεψε ότι εγώ ήξερα ότι την κερατώνει ο δικός της και δεν της το είπα. Επειδή ο δικός της τα έφτιαξε μετά με μια φίλη μου κοντινή, είδε ότι δεν της το είπα και θεώρησε ότι έπρεπε να της το πω. Πρώτον δεν μπλέκομαι και δεύτερον δεν ήταν και φίλη μου για να της το πω».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More