GNTM: Σήμερα ο μεγάλος τελικός! Οι νίκες και οι καλύτερες φωτογραφίες των τριών φιναλίστ

Είκοσι εβδομάδες σχεδόν σκληρής δουλειάς, μαγικών στιγμών, photoshootings και δύσκολων δοκιμασιών, το GNTM φτάνει στο τέλος του. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά μόνο τρεις απ’ αυτές κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ μέσα από το Star Channel. Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και μας έκανε να “κολλήσουμε” με τις ίντριγκες, τις ξεχωριστές δοκιμασίες, τις αστείες στιγμές αλλά και με την καταξιωμένη κριτική επιτροπή – Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός.

Το GNTM αναζητά τη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Placemodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρία καλλυντικών, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style και θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Οι τρεις φιναλίστ, οι οποίες κατάφεραν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες και να δείξουν στην κριτική επιτροπή υπέροχες φωτογραφίες, είναι η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση. Μπορεί και οι τρεις να είναι πανέμορφες, με μεγάλες δυνατότητες και όρεξη για δουλειά αλλά το νέο Next Top Model της Ελλάδας θα είναι μόνο ένα!

Όπως γνωρίζεις σε κάθε επεισόδιο μία παίκτρια έφευγε και μία… κέρδιζε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας! Οι τρεις πανέμορφες φιναλίστ είχαν βγει νικήτριες στις δοκιμασίες παραπάνω από μία φορά, κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές και εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή του GNTM.

Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα είναι από τη Μολδαβία και μένει στην Κύπρο. Στα 13 της, ένα ντουέτο σχεδιαστών την ανακάλυψαν στον δρόμο, και από τότε δεν έχει σταματήσει να δουλεύει επαγγελματικά μέχρι και σήμερα, που είναι 20 ετών. Έχει μια κόρη 9 μηνών και λέει ότι μπορείς να κατακτήσεις και ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να το θελήσεις! Η Εβελίνα από την αρχή του παιχνιδιού έδειξε απόλυτη αφοσίωση στο στόχο της και δεν υπήρχε εβδομάδα που δεν άκουσε καλά λόγια από τους κριτές του GNTM.

Αυτές είναι οι νίκες της:

Ειρήνη Καζαριάν

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Από τα 12 της θέλει να δοκιμάσει το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε φέτος χτυπώντας την πόρτα ενός πρακτορείου. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν τη βοηθούν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να άκουγε κακή κριτική λόγω της… γκρίνιας της, αλλά όσο περνούσαν οι εβδομάδες γινόταν όλο και καλύτερη, πράγμα που έκανε τους κριτές να αλλάξουν γρήγορα γνώμη και να πιστέψουν σε εκείνη.

Αυτές είναι οι νίκες της:

Μαριάννα Παινέση

Η Μαριάννα είναι 23 ετών κι έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Τανζανία. Έχει τελειώσει τις σπουδές της στο παιδαγωγικό κι έχει μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη παιδαγωγική. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ ακολουθώντας τη μαμά της, η οποία έκανε παλιότερα διαφημιστικά. Από την αρχή του GNTM είχε εντυπωσιάσει τους κριτές τόσο με το πανέμορφο, γεμάτο γωνίες πρόσωπό της όσο και με τον ταπεινό της χαρακτήρα.

Αυτές είναι οι νίκες της:

Read More

And More