GNTM: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε η Χριστιάννα Σκούρα για την καταγωγή της και η δημόσια απάντησή της!

Την Χριστίνα Σκούρα την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Η εμφάνισή της στις πρώτες οντισιόν του reality μόδας στην Κρήτη, άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό και κατάφερε να πάρει τέσσερα “ναι” τότε, αλλά και στη συνέχεια να μπει στο σπίτι του GNTM. Μελαχρινή, με φυσική ομορφιά και αναλογίες που εντυπωσιάζουν, ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά αποχώρησε λίγο πριν φτάσει την τελική πεντάδα.

Η 22χρονη καλλονή έχει καταγωγή από την Αλβανία, αλλά μεγάλωσε στη Ρόδο, ενώ έχει κερδίσει τίτλους σε καλλιστεία όπως αυτόν της “Μις Αλβανία 2016” και της “Μις Κρήτη 2015”. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς σχεδιαστές και πλέον καταφέρνει να κάνει το όνειρό της για το μόντελινγκ πραγματικότητα.

Ως λάτρης των social media, η Χριστιάνα μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Χθες το απόγευμα, όμως, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στα InstaStories της, διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μήνυμα που έλαβε από follower της, ο οποίος της έγραψε: «Ήρθατε στην Ελλάδα και γίνατε κάτι…». Εκείνη, μάλιστα, του απάντησε δημόσια, γράφοντας: «Ντροπή το λιγότερο».

Read More

And More