Grease: Επίσημη πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για το διάσημο μιούζικαλ! [pics]

Τραγούδι, χορός, συμμορίες εφήβων, κοριτσίστικα πιτζάμα πάρτι, μαζορέτες και μάγκες, μονομαχίες με αυτοκίνητα, πρώτοι έρωτες, διαγωνισμοί χορού με ξέφρενο rock ‘n’ roll. Η επίσημη πρεμιέρα του Grease στο Passport Music Theatre στον Κεραμικό τα είχε όλα και μάγεψε το κοινό. Η Μάρω Κοντού, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Νάντια Μπουλέ, ο Δήμος Αναστασιάδης και μια σειρά ακόμη ταλαντούχων καλλιτεχνών γέμισαν τη σκηνή και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν, φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα ακι πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Τζένη Θεωνά που καμάρωσε τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Κάτια Νικολαΐδου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Φαίη Ξυλά με τον σύζυγό της Κων σταντίνο Γιαννακόπουλο και πολλοί ακόμη.

Το πολυαγαπημένο musical φαινόμενο με τα μεγαλύτερα hits που έχουν συγκεντρωθεί ποτέ σε μια παράσταση, ήρθε στην Ελλάδα και εντυπωσίασε.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

H Σάντι, ο ορισμός της αθωότητας, με την αλογοουρά και τις κορδέλες μαζί με τα κορίτσια με τις ροζ ζακέτες και τα φουσκωτά μαλλιά, τις Pink Ladies και ο Ντάνι, ο ορισμός του coοl, που περπατάει σαν να του ανήκει ο κόσμος, μαζί με τα αγόρια με τα «λαδωμένα» μαλλιά, τα μαύρα δερμάτινα και τα τσιγάρα,φέρνουν το καλοκαίρι στη μέση του χειμώνα.

Summer loving happened so fast !

Μετά την τεράστια επιτυχία τους στην Evita, o Δημήτρης Μαλισσόβας ξανασυναντάει τη Νάντια Μπουλέ, παρέα αυτή τη φορά με τον Δήμο Αναστασιάδη που για πρώτη φορά ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι.

Τη Σάντι και τον Ντάνι πλαισιώνουν ένα λαμπερό, εντυπωσιακό, πολυμελές cast ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών που υπερασπίζονται με σαρωτική ενέργεια και αστείρευτο πάθος, τόσο την παρουσία τους στη σκηνή, όσο και ολόκληρο το απαιτητικό αυτό εγχείρημα!

Ο πάντα απρόβλεπτος Πέτρος Κωστόπουλος, φέτος κάνει την έκπληξη στο GREASE, παρουσιάζοντας μια πλευρά του που κανείς δεν περίμενε, και ανατρέποντας τα πάντα…

Φιλική συμμετοχή – Μάρω Κοντού. Η σπουδαία Κυρία που φέρνει στη σκηνή του Passport Music Theatre, την αύρα των παλιών, μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.

Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Τζένη Θεωνά

Χριστίνα Σάλτη, Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Φαίη Ξυλά, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Λευτέρης Πανταζής

Ελευθερία Ελευθερίου

Λουκίλα Καρρέρ, Μίμης Πλέσσας

Bo, Σάρα Εσκενάζυ

Γιώργος Χρανιώτης

Κατερίνα Γκαγκάκη

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Βασίλης Παλαιολόγος, Τζένη Θεωνά

Τζώρτζια, Ευριδίκη

Κάτια Νικολαΐδου, Έλενα Βρεττού

Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου

Άρης Μακρής, Άννα Μαρία Βέλλη

Μαρίζα Ρίζου

Μιρέλα Πάχου

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More