Η 44χρονη C. Z. Jones, δείχνει 10 χρόνια νεότερη! Οι φωτογράφοι την εντόπισαν ανανεωμένη και χωρίς ίχνος ρυτίδας!

Ανανεωμένη, κούκλα και χωρίς ίχνος ρυτίδας εμφανίστηκε προχθες στους δρόμους της Νέας Υόρκης η 44χρονη ηθοποιός Catherine Zeta Jones!

/

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σήμερα η διαδικτυκή Daily Mail, η Catherine, πρέπει να πίνει νερό από την πηγή της νιότης αφού στις 22 Δεκεμβρίου, φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι, ανανωμένη και φρέσκια και φαινόταν τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη!

/
Αριστερά η Zeta προχθές και δεξιά η Zeta το 2003 σε επίσημη εμφάνιση! 10 χρόνια μετά και είναι σαν να μην πέρασε μιά μέρα!

Η ηθοποιός φορούσε total black και τόσο το κορμί όσο και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της έκαναν αίσθηση! Η Daily χωρίς να κάνει λόγο για αισθητικές παρεμβάσεις δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η ηθοποιός δεν έχει ούτε μία ρυτίδα ούτε στο μέτωπο ούτε στο πρόσωπο… Ότι κι αν έχει κάνει πάντως…. το έχει κάνει καλά!

Ίσως βέβαια να παίζει ρόλο και η καλή ψυχολογική της κατάσταση, αφού όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, φοράει τη βέρα της κάτι που επιβεβαιώνει ότι είναι ακόμα παντρεμένοι παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν μήνες, με τον 69χρονο Michael Douglas! Εξάλλου τον διακρίνουμε στην παρακάτω φωτογραφία να την ακολουθεί την ώρα που βγαίνουν από το διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη

/

/
Εδώ από εμφάνισή της φέτος το καλοκαίρι!

Read More

And More