Η Alanis Morissette ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στα 45 της! Ποιος γνωστός Έλληνας επιμελήθηκε το look της;

Η Alanis Morissette διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί. Η διάσημη τραγουδίστρια, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού SELF σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά χωρίς ίχνος κόμπλεξ στο εξώφυλλο του περιοδικού και μιλάει για την εγκυμοσύνη στα 45 της χρόνια αλλά και για την μητρότητα.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννέτος ήταν εκείνος που επιμελήθηκε τα μαλλιά της Alanis Morissette! Ο γνωστός hair stylist έχει μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στις ΗΠΑ και δεν είναι λίγες οι διάσημες που τον επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους! Η 45χρονη τραγουδίστρια αφέθηκε στα χέρια του Δημήτρη και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Δες φωτογραφίες:

Το 2016 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή με τρόπο που δεν περίμενε ούτε η ίδια! Η 45χρονη Alanis ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδάκι και να χαρίσει ακόμη ένα αδερφάκι στην κόρη της και τον γιο της.

Read More

And More