Η Αθηνά Οικονομάκου θα λύσει την… “Εξίσωση” ;

Αναμφισβήτητα τα δύο τελευταία χρόνια δεν τα κατάφερε απλώς να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού μας και να μας… συστηθεί, αλλά να γευτεί το τι σημαίνει απόλυτη, τηλεοπτική επιτυχία. Αναμφισβήτητα τα δύο τελευταία χρόνια είναι οι… χρονιές της !

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία με τον ρόλο της “Ξένιας” στην “Ζωή της άλλης” κατάφερε να δει τις τηλεοπτικές της μετοχές να εκτοξεύονται στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο και σιγά – σιγά όλα της τα αρχικά όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

Η “Ζωή της άλλης” ,όμως, τα Χριστούγεννα θα ρίξει αυλαία και το θέμα είναι για το αν η σατανική “Ξένια”, θα μείνει… τηλε-άστεγη ! Οχι, απ ΄ότι όλα δείχνουν, η Αθηνά δεν θα μείνει τηλε-άστεγη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός ήδη έχει δεχτεί κάποιες νέες προτάσεις για του χρόνου, ανάμεσα στις οποίες είναι και η πρόταση του σκηνοθέτη της στην “Ζωή της άλλης”, Δημήτρη Αρβανίτη, να συμμετέχει στην νέα δουλειά που ετοιμάζει μαζί με το Mega και ο τίτλος της είναι – τουλάχιστον για την ώρα – “Εξίσωση”.

Ετσι, μία απο αυτές τις ημέρες η Αθηνά αναμένεται να περάσει από σχετική οντισιόν, για να δούμε τελικά για το αν θα μας προκύψει αυτό το νέο τηλε-συνοικέσιο !

Read More

And More