Η εξομολόγηση της Μπέτυς Βαλάση: ”Δεν αυτοκτόνησα από ανθρώπινη αξιοπρέπεια”

H Μπέτυ Βαλάση, μία από τις πιο καλές ηθοποιούς που έχει χαρίσει στον κόσμο εξαιρετικές ερμηνείες και στο θέατρο, αλλά και στην τηλεόραση, μίλησε στην εκπομπή «Join Us» για το εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε αποκαλύπτοντας πως δεν αυτοκτόνησε από ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

“Μετά το εγκεφαλικό έμεινα στην εντατική και έπαθα μεγάλη ζημιά στην ομιλία. Καταλάβαινα, αλλά δεν μπορούσα να διαβάσω, ούτε να δω τηλεόραση, ούτε τίποτα. Μόνο έκλαιγα και δεν ήθελα να δω κόσμο. Ήθελα να πεθάνω. Είναι άγριο πράγμα. Αλλά φαίνεται ότι μέσα μου δεν ήθελα να πεθάνω, διότι είπα κάτι που το εννοώ και τώρα. Έλεγα: “Όχι δεν θα αυτοκτονήσω. Δεν αυτοκτονώ από ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Κάτσε Μπέτυ μου, εδώ νέα παιδιά παθαίνουν τρομερά πράγματα και ξαφνικά εσύ θέλεις να αυτοκτονήσεις;””, δήλωσε.

“Μετά από έξι μήνες με βοήθησε μία λογοθεραπεύτρια. Αλλά έτσι και δυσκολευτώ λιγάκι μπορεί να αρχίσω να τραυλίζω ή να προσπαθώ να πω μία λέξη”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Μίλησε όμως και για τον μεγάλο της έρωτα με τον επίσης σπουδαίο ηθοποιό Τίτο Βανδή. «Όταν γνώρισα τον Τίτο ήμουν μονογαμική. Και του λέω, “δεν γίνεται να είμαστε μαζί, γιατί είσαι παντρεμένος με μία κυρία που δεν την ξέρω και εγώ το ίδιο. Και τι θα γίνει, θα αρχίσουμε να πηγαίνουμε 3:00 με 5:00 στο ξενοδοχείο;”. Μετά αρχίσαμε τα τηλέφωνα και μου λέει “χωρίζω, χωρίζεις και παντρευόμαστε”. Έτσι έγινε. Μείναμε μαζί 20 χρόνια. Δεν νομίζω ότι κανένας άντρας είναι πιστός ποτέ, οι άντρες είναι περίεργοι. Αλλά ήταν πιστός στην αγάπη και σε αυτή τη σχέση. Ο Τίτος είχε καρκίνο και πέθανε από εγκεφαλικό ένα χρόνο μετά τη μάνα μου και μετά από έξι μήνες πέθανε ο πρώην άντρας μου. Τον Τίτο Βανδή τον πόνεσα πολύ, τον θαύμαζα και τον ερωτεύτηκα ως το τέλος. Του θύμωσα που πέθανε” λέει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Read More

And More