Η Γυναίκα με τα Μαύρα: Επίσημη πρεμιέρα με πλήθος celebrities – Φωτογραφίες

To απόγευμα της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» στο θέατρο Πειραιώς.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Susan Hill,«The Woman In Black» σε θεατρική προσαρμογή Stephen Mallatratt και παρουσιάζεται εδώ και 31 συνεχόμενα χρόνια στο West End του Λονδίνου. Οι σκηνές του ταξιδιού με το τρένο, των διαδρομών με την άμαξα και του γλιστρήματος στο βάλτο είναι από τις πιο χαρακτηριστικές του έργου.

Μέσω της αφήγησης πλάθεται η ατμόσφαιρα κινδύνου και φόβου, που διαχέεται εντέχνως από τα σκοτεινά δωμάτια της απομονωμένης έπαυλης στους εξίσου απειλητικούς εξωτερικούς χώρους κι αντίστροφα. Το φινάλε είναι απροσδόκητο, και η αφήγηση αναδεικνύεται ικανή ακόμη και να ζωντανέψει την γυναίκα με τα μαύρα, που «μολύνει» με την κατάρα της ακόμα και τον ίδιο τον ηθοποιό…

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο θέατρο Πειραιώς και απαθανάτισε πολλούς celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους  οι: Βίκυ Κάβουρα, Σάσα Σταμάτη, Θάνος Καληώρας, Αλέκος Συσσοβίτης, Άκης Σακελλαρίου, Ελένη Βαίτσου, Μίνως Θεοχάρης, Δανάη Μιχαλάκη, και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More