Η Ηρώ Λούπη για Σπυρόπουλο – Κιμούλη: “Έχω συνεργαστεί καλά μαζί τους αλλά δεν κλείνω τα μάτια σε…”

Τη στήριξή της στις ηθοποιούς που καταγγέλλουν για κακοποίηση τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Κιμούλη θέλησε να εκφράσει η Ηρώ Λούπη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί και με τους δυο άνδρες και όπως παραδέχεται δεν αντιμετώπισε κανέναν πρόβλημα μαζί τους, τονίζει πως δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα υποστηρίζουν αυτές οι γυναίκες.

Όπως τονίζει η Ηρώ Λούπη το γεγονός πως δεν έτυχε σε εκείνη δεν είναι κριτήριο για να μην πιστέψει τη σωρεία αυτών των καταγγελιών. Η στενή φιλία της δε με την Λουκία Μιχαλά αποτελεί για εκείνη ένα ακόμα πειστήριο αυτών των κατηγοριών.

“Έχω συνεργαστεί πολύ καλά και με τον Γιώργο Κιμούλη και με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Αυτό όμως ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι δεν είμαι στο πλευρό των συναδέλφων μου που με μεγάλο προσωπικό κόστος και πόνο ψυχής καταγγέλλουν κακοποίηση. Δε κλείνω τα μάτια και δε λέω ότι αφού δεν έχει συμβεί σε μένα δεν έχει συμβεί σε άλλη γυναίκα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η γυναίκα είναι η επιστήθια φίλη μου Λουκία Μιχαλά που γνωρίζω την ακεραιότητά της. Σεβασμός σε αυτές τις γυναίκες”.

Read More

And More