Η Lindsay Lohan επιστρέφει στην κανονική ζωή!

Την πρώτη της έξοδο μετά από πολλές ημέρες στο κέντρο αποτοξίνωσης έκανε η ηθοποιός Lindsay Lohan. Μάλιστα ο φακός την απαθανάτισε μαζί με την “καινούρια ” της παρέα να κάνει περίπτατο. Η ημέρα ήτα εξαιρετική και η Lindsay απήλαυσε τον ήλιο.

Βέβαια, μπορεί να προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, η Lindsay όμνως φαίνεται να δυσκολεύεται ακόμη να κόψει το τσιγάρο. Γι’αυτό και κατά τη διάρκεια του περιπάτου της, φωτογραφήθηκε κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι.

Την ίδια ώρα που προσπαθεί να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά, στα μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται οι γονείς της για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση. Η Dina Lohan μητέρα της 23χρονης ηθοποιού βρέθηκε στο πλευρό της κόρης της όλο αυτό το διάστημα, κρατώντας την σχέση τους από τις κάμερες.

Αντίθετα, όπως η ίδια ισχυρίζεται ο σύζυγός της Michael δεν έχανε ευκαιρία να καλέσει τις κάμερες, σε κάθε συνάντησή του με την κόρη του. Το γεγονός αυτό και η διαρροή φωτογραφιών στον τύπο, έχει στενοχωρήσει ιδιαίτερα και την ίδια την Lindsay.

Read More

And More