Η Μαρία Αλεξάνδρου αποκάλυψε ότι περιμένει δίδυμα (video)

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μαρία Αλεξάνδρου θα γίνει μητέρα. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι τρισευτυχισμένη! Χθες μάλιστα, μετά το ραντεβού με το γυναικολόγο της, την περίμενε μία άλλη ευχάριστη έκπληξη, . 

Όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος Νίκος Δρούκας, μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, η Μαρία Αλεξάνδρου περιμένει δίδυμα. Εκείνη, μην έχοντας ακόμα συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται να αποκτήσει δύο μωράκια, στέκεται δίπλα του και επιβεβαιώνει την είδηση, αναφέροντας μάλιστα ότι ο γιατρός, της έχει δώσει βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. 

Δες το βίντεο

Την περασμένη εβδομάδα η Μαρία Αλεξάνδρου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Espresso” και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Κάραλη, είχε περιγράψει τα πρώτα συναισθήματά της για το ευτυχές γεγονός.

«Νιώθω υπέροχα. Θα γίνω μάνα. Η εγκυμοσύνη μου προέκυψε, αλλά αποφάσισα να κρατήσω το παιδάκι γιατί είναι θείο δώρο. Με τον πατέρα του παιδιού δεν είμαστε μαζί, αλλά για μένα έχει σημασία ότι θα γίνω μαμά. Ήθελα και στο παρελθόν να γίνω μανούλα, αλλά δυστυχώς απέβαλα.

Εάν κάνω αγόρι, θέλω να πάρει το όνομα του πατέρα μου, Βαγγέλης. Εάν είναι κοριτσάκι, θέλω να το ονομάσω Αφροδίτη, διότι είμαι σίγουρη πως θα είναι όμορφη. Θα προτιμούσα πάντως να είναι αγόρι. Θέλω να τον έχω μέσα στα Luis Vitton και στα Gucci. Αυτό που με ενδιαφέρει όμως περισσότερο είναι να γίνει ένας σωστός άνθρωπος, χρήσιμος στην κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Αλεξάνδρου.

Read More

And More