Η πεθερά της Μ. Χρουσαλά, Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα σε ρόλο δημοσιογράφου!

Μπορεί τους τελευταίους μήνες η Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα να απουσιάζει από τα media και τα κοινωνικά events, αλλά τώρα φαίνεται πως επέλεξε να κάνει δυναμικό come back με ένα άρθρο που θα συζητηθεί. Η πεθερά της Μαριέττας έγραψε για περιοδικό της Ομογένειας, άρθρο για το ρόλο των Ελληνίδων στη βιομηχανία της θάλασσας.
Η κυρία Πατίτσα υπογράφει ένα κείμενο με τίτλο: “Οι Ελληνίδες γυναίκες στη βιομηχανία της θάλασσας” για το περιοδικό “Νέο” που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική, όπου μιλά για την Μπουμπουλίνα, την Μαντώ Μαυρογέννους, αλλά και τις Ελληνίδες που βρίσκονται στο πλευρό των ισχυρών ανδρών της θάλασσας.

Όπως διαβάζουμε στο “Πρώτο Θέμα”, το άρθρο ξεκινά ως εξής::“Πολλές γυναίκες πολεμούν σκληρά στις μέρες μας όπως ακριβώς η Μπουμπουλίνα και η Μαντώ Μαυρογέννους. Είναι γυναίκες που θυσιάζονται ως μάνες, αδελφές και σύζυγοι δίπλα σε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη θάλασσα. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκονται και οι ίδιες στην πρώτη γραμμή, είναι η κινητήριος δύναμη. Εκείνες που ωθούν τα πράγματα στην επιτυχία”.
Παράλληλα, η Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα αποκαλύπτει ότι: “Οι άντρες επιτυγχάνουν τους προσωπικούς τους στόχους, διότι πίσω τους βρίσκονται κάποιες γυναίκες που τους στηρίζουν και συνεισφέρουν στη φιλοδοξία τους” και αφήνει να εννοηθεί ότι ο άντρας-πλοιοκτήτης είναι αυτός που χαράζει τη ρότα, ενώ η γυναίκα του κατά γερά το τιμόνι.

Στο ίδιο άρθρο μάλιστα βλέπουμε την πεθερά της Μαριέττας να ποζάρει με τους δυο γιους της Φιλήμονα και Λεό φορώντας μια ροζ δημιουργία, λίγο πριν σπάσουν τις σαμπάνιες για το τάνκερ “Aspasia Lemos”.

Read More

And More