Η Τζέσυ Παπουτσή… κλέβει την παράσταση! Ποιοι διάσημοι πήγαν στην πρεμιέρα

Πληθωρική και απολαυστική είναι για μία ακόμη φορά η Τζέση Παπουτσή! Η γνωστή ηθοποιός έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη το βράδυ σε γνωστό στέκι στο Γκάζι και απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα! Tο TLIFE βρέθηκε στην κωμική παράσταση που ετοίμασε, μαζί με πολλούς ακόμα διάσημους φίλους της…

/

Όλα ξεκινάνε το 1793 από το Παρίσι και την Place de la Concorde, όπου οι Γάλλοι αποκεφαλίζουν τη βασίλισσα τους, Μαρία Αντουανέτα, για τη στάση της εναντίον της Γαλλικής Επανάστασης.Τέσσερις αιώνες μετά, η θρυλική προσωπικότητα επιστρέφει από τον άλλο κόσμο, στην Αθήνα και τη σκηνή του Shamone, προσπαθώντας να πείσει τους Έλληνες να την κάνουν βασίλισσα τους!

Σε αυτή την προσπάθεια θα συνομιλήσει σε απευθείας σύνδεση με τον Νικόλαο Ρομανόφ, τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή, την Αμαλία και τον Όθωνα σε αποκαλυπτικούς διαλόγους που έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας! Σε ρόλο guest star εμφανίζεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

/

Στην πρεμιέρα της ηθοποιού βρέθηκαν πολλοί διάσημοι φίλοι της ανάμεσά τους ο Χάρης Ασημακόπουλος, ο Χάρης Ρώμας, ο Ηλίας Πανταζόπουλςο με την Ρία Αντωνίου, η Νόνη Δούνια και η Νικολέττα Καρρά.

Δες φωτογραφίες!

/

/

/

/

/

Read More

And More