Η Ζ. Μακρυπούλια για τις κρίσεις πανικού, την ψυχανάλυση, τη σιλουέτα της και τα botox!

Βλέποντας την Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάνεις ότι είναι μία γυναίκα που έχει έστω κι ένα ψεγάδι. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars είναι αναμφισβήτητα όμορφη όμως έχει δουλέψει σκληρά γι’ αυτό. Αυτό εξηγεί και η ίδια στην συνέντευξή της στην Αναστασία Μοίρα και το περιοδικό Shape. Έχει μία ομορφιά όμως που πηγάζει κυρίως από μέσα της.

“Τα τελευταία 5 χρόνια έχω κάνει το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου: την ψυχανάλυση”, αποκαλύπτει η Ζέτα συμπληρώνοντας πως αφορμή για αυτό στάθηκαν οι κρίσεις πανικού που πάθαινε. “Την πρώτη φορά έγινε στο θέατρο, στη σκηνή και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τι μου συμβαίνει και τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν το ξανάπαθα, άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισα ότι χρειαζόμουν ψυχανάλυση”, εξηγεί η παρουσιάστρια και ηθοποιός. Ακόμα, μιλά για την νευρική ανορεξία, τις αισθητικές επεμβάσεις και τα botox!

/

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τις λέξεις «κιλά»;
“Πρόβλημα”, αυτή είναι η πρώτη λέξη. Αν και θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που τα περιττά κιλά τους δεν τις περιορίζουν στην επιλογή των ρούχων, εγώ δεν είμαι μία από αυτές. Με ενοχλεί στο σώμα μου να “πετάγονται” παχάκια. Κι επειδή επίσης δεν ανήκω πια στην κατηγορία των γυναικών που μπορούν να τρώνε ό,τι και όσο θέλουν χωρίς να παχαίνουν, ξέρω ότι στο εξής δε θα μπορώ ποτέ να έχω χαλαρή σχέση με το φαγητό. Αν αφεθώ να τρώω χωρίς να προσέχω, θα παχύνω. Δεν είναι καμιά φοβερή καταστροφή, είναι όμως ένα πρόβλημα.

Εμείς είδαμε την αλλαγή στο πρώτο dancing with the stars. Ήταν μεγάλη η απώλεια βάρους;
Ακόμα και στη σειρά Πάρα πέντε η αλήθεια είναι πως δε θεωρούσα ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά μου. Με είχα συνηθίσει έτσι. Ένιωθα ότι έπρεπε να προσέξω λίγο το βάρος μου γιατί είχα αφεθεί, αλλά μέχρις εκεί. Γι’ αυτό όταν ξεκίνησα διατροφή, είχα πει ότι ήθελα να χάσω το πολύ 5 κιλά. Είδα ότι άντεχα στο πρόγραμμα, δε με καταπίεζε, μου άρεσε το αποτέλεσμα και το συνέχιζα. Ήταν και μια περίοδος της ζωής μου που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο – πράγμα που μου επέτρεπε να ασχολούμαι πιο πολύ με την ποιότητα της διατροφής μου και να μπορώ να τηρώ τη συχνότητα των γευμάτων, ενώ είχα και χρόνο να γυμνάζομαι. Το ότι τελικά τα κιλά έγιναν 11 μέσα σε 1 χρόνο προέκυψε μόνο του.

/

Κάποιοι μίλησαν για πρόβλημα νευρικής ανορεξίας…
Δεν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα. Όταν έχασα αυτά τα κιλά και είδα τον εαυτό μου στο Ζητείται ψεύτης, σκέφτηκα ότι ίσως το είχα παρακάνει. Ωστόσο, μου άρεσα περισσότερο. Τα ρούχα μου στέκονταν καλύτερα πάνω μου, το πρόσωπό μου απόκτησε γωνίες, έγινε πιο γυναικείο.

Είσαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων;
Είμαι πάντα κατά των υπερβολών. Υπάρχουν γυναίκες που μεταμορφώνονται με τις επεμβάσεις. Δεν είναι όμορφο.

Ένα botox, όμως, που δεν είναι τόσο επεμβατικό;
Θα σου πω μόνο ότι εγώ αγαπάω το μέτρο σε όλα. Όπως κάνεις γυμναστική για να έχεις καλλίγραμμο κορμί, έτσι μπορώ να καταλάβω και γιατί μαι γυναίκα θέλει να κάνει δυο τρία πράγματα για την ομορφιά της ώστε να νιώσει ανανεωμένη η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο Shape που κυκλοφορεί

Read More

And More