Ιωάννα Μπούκη: Μένει σπίτι και μαγειρεύει μαζί με τις κόρες της [pics]

H φράση των ημερών αναμφισβήτητα είναι το “Μένουμε Σπίτι“, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. Το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας κάνει από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας το γύρο του διαδικτύου και μας παρακινεί να μείνουμε μέσα στις κατοικίες μας και να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, ώστε να προστατέψουμε τους εαυτούς μας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με την Ιωάννα Μπούκη. Ο γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων μπορεί να βγαίνει εκτός σπιτιού για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του Alpha, όμως στη συνέχεια επιστρέφει και μένει στο σπίτι μέχρι το επόμενο απόγευμα. Η Ιωάννα Μπούκη προσπαθεί να αξιοποιεί δημιουργικά το χρόνο με τα κορίτσια της, Νάντια και Παυλίνα, και έτσι καθημερινά οι τρεις τους δοκιμάζουν πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η μαγειρική. Η περήφανη μαμά μπήκε στην κουζίνα μαζί με τα παιδιά της, γεγονός που μας αποκάλυψε μέσα η ίδια μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαμά και κόρη δημιουργούν!

Read More

And More