Ιωάννα Τούνη: Η κάρτα sim που καίει την “κολλητή” της Βρισηίδα Ανδριώτου

Μια νέα αποκάλυψη για τους λόγους που η φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου έλαβε τέλος έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα σχόλιο στο Instagram. Μια φιλιά που έδειχνε άτρωτη, καθώς τα δυο κορίτσια, που αποκαλούσαν η μια την άλλη “αδερφή” της έχουν φτάσει σε σημείο πλέον να μη μιλάνε.

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξεκίνησε πρώτη μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιωάννα Τούνη κάνοντας γνωστό πως ο λόγος που απομακρύνθηκαν ήταν μια έξοδος της άλλοτε κολλητής της με τον άνθρωπο που διέρρευσε το “ροζ βίντεο”.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Βρισηίδα Ανδριώτου έδωσε τη δική της οπτική στο συγκεκριμένο θέμα αναφέροντας πως το μοναδικό της λάθος είναι πως δεν έφυγε κατευθείαν από το μαγαζί στο οποίο βρισκόταν όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεκριμένου άντρα στον ίδιο χώρο. Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση έρχεται να διαψεύσει όμως η Ιωάννα Τούνη, αφού σε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό της Soulas Glamourous έγραψε: “Και τις δυο πλευρές θα τις ξέρετε αν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα Sim της στον μέγιστο μ… “να της την φτιάξει”. Τότε πάω πάσο”.

Μένει να δούμε αν θα επανέλθει με νέα ανάρτηση η Βρισηίδα Ανδριώτου…

Read More

And More