Ιωάννα Τούνη: Μιλά πρώτη φορά τηλεοπτικά για το ροζ βίντεο – “Βρέθηκα σε μια πολύ δύσκολη θέση…”

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το “The 2night show” και ποδαρικό του έκανε η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη μίλησε πρώτη φορά τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της, το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

“Βρέθηκα σε μια πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο τρία χρόνια τώρα. Απλά βγήκα και το έκανα με την πιο ανεπιτήδευτη μορφή του, μέσα από το youtube. Στο youtube ο καθένας λέει με πολύ real τρόπο αυτά που σκέφτεται.

Εγώ ότι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα, με τον τρόπο που βγήκα και είπα κάποια πράγματα, έτσι όπως τα βίωσα και τα ένιωσα, το έκανα.  Από εκεί και πέρα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη. Βασικά έγινε μια αναζωπύρωση του γεγονότος τώρα. Αυτό συνέβη πριν από τρία χρόνια, πριν μπω στο My Style Rocks, όταν ήμουν απλά η Ιωάννα. Εγώ το βίντεο το είδα τώρα και δεν γνώριζα για την ύπαρξή του. Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι στιγματίζεται κυρίως η γυναίκα ενώ ο άνδρας βγαίνει ο μάγκας”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.  

Παράλληλα, η ίδια δήλωσε ακόμα μια φορά ότι το εν λόγω βίντεο της κόστισε την τελευταία της σχέση, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για να προστατέψει τον πρώην σύντροφό της.

 

Read More

And More