Ηρώ Λούπη: «Η δική μου συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν πάρα πολύ καλή»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένιου Κούκου μίλησε η Ηρώ Λούπη που τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Σωτήρη Καλυβάτση. Η ίδια μιλώντας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεκαθάρισε πως ο σύντροφός της ουδέποτε είχε κάποια σχέση μαζί του.

«Ο Σωτήρης δεν γνωρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Δεν έχει τύχει να συνεργαστούνε. Μια φορά να τον έχει δει σε έναν διάδρομο να περνά οπότε δεν ήταν κάτι στο οποίο είχε εμπλοκή, δεν ήταν μια παρέα, δεν είχαν συνεργαστεί. Στεναχωρηθήκαμε και στεναχωριόμαστε όλοι με αυτά που ακούμε» είπε η Ηρώ Λούπη.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη η Ηρώ Λούπη είπε: «Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη. Είμαι με τα θύματα. Αισθάνομαι ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο με το να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω το τι έχει κάθε άνθρωπος στο κεφάλι του και δε θέλω να μπω στη διαδικασία να το κάνω. Γενικά στις συνεντεύξεις πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα επειδή έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας, απαντάμε στο ένα σκέλος και ξεχνάμε – σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε – να ξεκαθαρίζουμε ακριβώς τη θέση μας».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε και για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως συντάσσεται με τα θύματα.

«Η δική μου συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν πάρα πολύ καλή. Με σκηνοθέτησε και συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε συντάσσομαι με τα θύματα» δήλωσε η Ηρώ Λούπη.

Read More

And More