J2US: Ο Τάσος Ξιαρχό εξαφανίστηκε από το χθεσινό γύρισμα για μία ώρα – Η δημόσια απάντησή του [pic,vid]

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε εβδομάδα, το γύρισμα για το νέο επεισόδιο του Just the 2 Of Us, το οποίο προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22:00. Ένα από τα φαβορί του show τραγουδιού είναι το ζευγάρι Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιαρχό. Χθες, μάλιστα, η εκρηκτική performer και ο καταξιωμένος χορογράφος ερμήνευσαν το Balamos και δέχτηκαν ποικίλα σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, αμέσως μετά την εμφάνισή τους και την κριτική που δέχτηκαν, ο Τάσος εξαφανίστηκε μια ώρα από το γύρισμα, με την Κόνι να μένει μόνη της. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο χορογράφος φαίνεται πως στεναχωρήθηκε με τα σχόλια, για αυτό τον λόγο και έφυγε.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε τη δική του απάντηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως ο λόγος που έφυγε ήταν πως συνέβη κάτι, το οποίο πρόσβαλε τη δουλειά του: “Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό που πρόσβαλε την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου και τον λόγο που κάνω ό,τι κάνω. Δεν θα ήθελα στα τηλεοπτικά να αναπαράγεται πως εγώ έφυγα γιατί δεν μου άρεσε η βαθμολογία και πως έχω καβαλήσει κάποιο καλάμι. Πριν εκτελέσετε κάποιον, ρωτήστε και ίσως μάθετε, αλλιώς σωπάστε και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί”.

Read More

And More