Και με την… βούλα η Μαρία Μπεκατώρου στο “Master Chef Junior” !

Καλά, όχι ότι τώρα θα σας πω κάποια είδηση που δεν την ξέρατε, αλλά τι να κάνω που η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως και αποφάσισα να… φρεσκάρουμε τα όσα έχουμε μάθει για το “Master Chef Junior” ; Λοιπόν, μαντέψτε, ε ναι ,λοιπόν, κυρίες μου και κύριοι, η Μαρία Μπεκατώρου είναι η παρουσιάστρια της… λιλιπούτειας έκδοσης του γνωστού παιχνιδιού του Mega.

Ναι, η είδηση για την οποία γράφαμε όλοι εμείς από τον Δεκέμβρη και μετά, τελικά επιβεβαιώνεται τώρα – σχεδόν τέσσερις μήνες αργότερα – μέσα από την επίσημη ανακοίνωση που αποφάσισε το κανάλι να μας στείλει, το οποίο με αυτό τον τρόπο ταυτοχρόνως, μας έδωσε και κάποιες πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για το εν΄λόγω φορμά.

Οσο για το τι λέει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού;

”Το Mega παρουσιάζει την επόμενη γενιά των chef, στο Junior MasterChef.
Το παιχνίδι μαγειρικής για λιλιπούτειους σεφ, που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega, παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα, ενώ οι αγαπημένοι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος, συμβουλεύουν, καθοδηγούν και ενθαρρύνουν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάιο και θα πραγματοποιούνται ημέρες που δεν λειτουργούν τα σχολεία –Σαββατοκύριακα, σχολικές αργίες- παρουσία των γονέων/κηδεμόνων των παιδιών.

Τα παιδιά δεν θα συγκατοικούν και μετά τα γυρίσματα θα επιστρέφουν στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας, ενώ ο πρώτος Junior MasterChef δεν θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο.

Το Junior MasterChef σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έγινε το αγαπημένο πρόγραμμα του κοινού σε όσες χώρες προβλήθηκε, μεταξύ αυτών και στην Αυστραλία.

12 εκκολαπτόμενοι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα και… η μαγειρική γίνεται παιχνίδι!”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164