Καρμική σχέση για τον Άλκη Κούρκουλο και την Χριστίνα Αλεξανιάν!

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι δυο πολύ καλοί φίλοι και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο. Γνωρίστηκαν στη Δραματική Σχολή, ενώ συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά “Λόγω τιμής” και φέτος βρίσκονται στην ίδια θεατρική παράσταση “Fool for love”.

Οι δυο πρωταγωνιστές μίλησαν στο “HELLO!” για την καρμική τους σχέση και τη φετινή τους συνεργασία στο θέατρο “Κάππα”, όπου θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς ήρωες του έργου του Σαμ Σέπαρντ.
Μιλώντας για το θέμα καριέρα, ο Άλκης Κούρκουλος δήλωσε: “Καριέρα; Δεν την ξέρω αυτή τη λέξη. Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει καριέρα και δεν λειτούργησα ποτέ σκεπτόμενος ποια είναι η καλύτερη επόμενη κίνηση την οποία πρέπει να κάνω. Αυτό είναι τελείως έξω από μένα και φαίνεται κιόλας από τις δουλειές μου… Δεν έχω σκεφτεί ποτέ καριερίστικα”.

Για τη σχέση του με τον πατέρα του τόνισε: “Δεν ήταν ο άνθρωπος τον οποίο συμβουλευόμουν και άκουγα. Έχω κάνει πολλές φορές τα εντελώς αντίθετα πράγματα από μια άποψη την οποία μπορεί να είχε ο πατέρας μου και αυτό όχι για να του πάω κόντρα, απλώς επειδή διαφωνούσα με την άποψή του σε πολλά πράγματα. Εγώ από την άλλη του έδινα τη γνώμη μου όταν πια ήμουν αρκετά μεγάλος και είχα κάποια χρόνια στο χώρο και εκείνος τη σεβόταν.”
Από την πλευρά της η Χριστίνα Αλεξανιάν δήλωσε αναφερόμενη στο αν έχει φτάσει στα όρια, ότι δεν της αρέσουν οι ακραίες αντιδράσεις. “Νομίζω ότι έχω βιώσει στιγμές από έναν ακραίο έρωτα αλλά όχι σε τέτοια ένταση που τον ζουν οι ήρωες του Σέπαρντ. Αυτά που κάνει η “Μέι” θα έλεγα ότι αγγίζουν τη λεπτή γραμμή της τρέλας.”, είπε.
Τέλος, μιλώντας για τη σχέση της με το άλλο φύλο, η ίδια σημείωσε το εξής: “Οι άνδρες με γοητεύουν και τους αγαπώ, ειδικά τους “τσαλακωμένους”. Τους βρίσκω υπέροχους και πολλές φορές περισσότερο έντιμους από τις γυναίκες”.

Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More