Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δική τους εξοχική κατοικία!

Ένα ακόμα βήμα στην κοινή τους πορεία αποφάσισαν να κάνουν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δική τους εξοχική κατοικία στο Αλεπουχώρι Μεγάρων σε οικόπεδο που ανήκει στην όμορφη ηθοποιό.

Το ζευγάρι έχει πάρει ήδη δύο προσφορές για την κατασκευή μιας μεζονέτας που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα και διαθέτη πανοραμική θέα, ενώ είναι μακριά από τα καφέ και τα κλαμπ της περιοχής, τα οποία κάθε καλοκαίρι γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει θόρυβος.

Μπορεί ακόμα το ζευγάρι να μην έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο οι κινήσεις του δείχνουν ότι είναι πιθανό να ετοιμάζονται σταδιακά για το επόμενο βήμα κάνοντας κοινά και ταυτόχρονα μακροχρόνια πλάνα για το μέλλον, όπως η δημιουργία αυτού του εξοχικού σπιτιού.

Η ιστορία αγάπης των δύο ηθοποιών άρχισε στα τέλη του 2017, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ελληνική ταινία “Bachelor”. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην αρχή της κοινής τους πορείας, όμως, πλέον, δεν έχουν κανένα λόγο να κρύψουν τη σχέση τους.

Read More

And More