Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι περνούν στις καλοκαιρινές τους διακοπές! [pics,vid]

Μπορεί να έζησαν μια πολύ περίεργη άνοιξη, μένοντας σε καραντίνα για δύο ολόκληρους μήνες, ωστόσο το καλοκαίρι θέλουν να το περάσουν όσο πιο μαγικά και ανέμελα γίνεται! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν ξεκινήσει για τα καλά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και δεν βιάζονται καθόλου να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα. Μετά τα ταξίδια τους στο Αιγαίο, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει μια απόδραση και στο Ιόνιο και να κολυμπήσει στα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά του.

Οι δυο τους πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στην πανέμορφη Λευκάδα, ενώ όπως είδαμε μέσα από τα προσωπικά τους social media η Κατερίνα Γερονικολού συνεχίζει τις βουτιές της στο χωριό Αστέρι της Λακωνίας μαζί με τη μητέρα της, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι!

Ο αγαπημένος ηθοποιός λατρεύει το ψάρεμα και δεν υπάρχει καλοκαίρι που δεν πάει μαζί με τους φίλους του να ψαρέψουν! Αυτές τις ημέρες, ο Γιάννης βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και καθημερινά ψαρεύει, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Είναι απλά μια περιπέτεια του καλοκαιριού ένας Καλοκαιρινός έρωτας την λένε Λιτσα!

Ήσυχες Μέρες του Αυγούστου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν έχεις τον ειδικό βγάζεις και όμορφα ψαράκια :-))) γεια σου ρε συναγριδοφαγε @kwstasantoniadis #ionianislands #sea #fishingtime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) στις

Μπορεί να περνούν μερικές ώρες χωριστά, ωστόσο η Κατερίνα και ο Γιάννης θα περάσουν μαζί το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Read More

And More