Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Παντού μαζί! Ποζάρουν αγκαλιά σε θεατρική πρεμιέρα [pics]

Περίπου δύο χρόνια είναι μαζί η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης! Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους είχαν κυκλοφορήσει στα μέσα του 2018, ενώ πέρσι το καλοκαίρι ξεκίνησαν τις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους ως ζευγάρι. Σήμερα, οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους, ενώ φέτος συνεργάζονται και επαγγελματικά, τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Η Κατερίνα και ο Γιάννης συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση “Από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη” ενώ την Πρωτοχρονιά κυκλοφορεί η ταινία “Για Πάντα” στην οποία πρωταγωνιστούν μαζί.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μοιράζονται την ίδια αγάπη για το θέατρο! Όταν το επαγγελματικό πρόγραμμα τους το επιτρέπει, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού λατρεύουν να παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις. Έτσι το μεσημέρι της Κυριακής, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του “Όλιβερ Τουίστ” στον Ελληνικό Κόσμο για να απολαύσει τον Ρένο Χαραλαμπίδη και άλλους εξαίρετους πρωταγωνιστές!

Οι δυο τους πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό, με τον Γιάννη να μην αφήνει λεπτό από το πλευρό του την αγαπημένη του Κατερίνα! Το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινή του εμφάνιση!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More