Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πρώτη βραδινή έξοδος στην Αθήνα μετά τις διακοπές τους! [pics]

Ένα υπέροχο καλοκαίρι μακριά από την πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έζησαν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ανέμελες στιγμές τόσο στο Αιγαίο όσο και στα Επτάνησα και συγκεκριμένα στην Λευκάδα, ενώ εδώ και μερικές ημέρες και οι δύο έχουν επιστρέψει στη βάση τους, στην Αθήνα. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα το Έλα στη Θέση μου, έχοντας επανέλθει για τα καλά στην καθημερινότητα του.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάννης και η Κατερίνα αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο στην πρωτεύουσα μετά το πέρας των διακοπών τους. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί βρέθηκαν στο Κηποθέατρο Παπάγου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα”. Το ζευγάρι, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, εισήλθε στον χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. 

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, μετά το τέλος της παράστασης, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, χαρούμενοι και ευδιάθετοι!

Δες φωτογραφίες:

Η Κατερίνα Γερονικολού με ελάχιστο μακιγιάζ, φορώντας μόνο ένα απλό κόκκινο κραγιόν, ήταν μια κούκλα!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Είναι 7 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Ο 15χρονος Κρίστοφερ στέκεται δίπλα στον σκοτωμένο σκύλο της γειτόνισσάς του, της κ. Σίαρς, που τον έχουν καρφώσει με ένα δικράνι. Η κ. Σίαρς θα καλέσει την αστυνομία, και ο Κρίστοφερ για πρώτη φορά στη ζωή του θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου θα του γίνει σύσταση. Παρά την απαγόρευση του πατέρα του, ο Κρίστοφερ αποφασίζει να λύσει το μυστήριο του σκοτωμένου σκύλου, γιατί πιστεύει πως ο δολοφόνος πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί. Με την ενθάρρυνση της δασκάλας του, θα καταγράψει όλα τα στοιχεία που θα συγκεντρώσει σ’ ένα βιβλίο, που θα γίνει και θεατρικό έργο για τη σχολική γιορτή…

Ο Κρίστοφερ έχει φοβερό μυαλό και εξαιρετικές ικανότητες στα μαθηματικά, σκοντάφτει όμως στα απλά πράγματα της καθημερινής ζωής. Δεν έχει τολμήσει ποτέ να απομακρυνθεί μόνος του από το σπίτι του, δεν ανέχεται να τον αγγίζει κανείς και δεν εμπιστεύεται τους ξένους. Η αστυνομική του έρευνα, που θα τον βγάλει για πρώτη φορά έξω από το σπίτι του, θα φέρει τη ζωή του τα πάνω κάτω. Ο Κρίστοφερ θα βρει τη χαμένη μητέρα του, θα καταλάβει πως η αγάπη των δικών του είναι μπερδεμένη με μυστικά και ψέματα και θα συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει στη ζωή…

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More