Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Θεατρική έξοδος για το ζευγάρι σε επίσημη πρεμιέρα [pics]

Τι και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι πολλές και καθημερινά έχουν πολύωρα γυρίσματα και παραστάσεις, όμως πάντα φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, οι οποίοι μέρα με τη μέρα δένονται όλο και περισσότερο! Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί να μένει κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο ο ελεύθερος χρόνος του είναι περιορισμένος.

Και οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε καθημερινές σειρές στην τηλεόραση (“Έλα στη θέση μου” και “Αν ήμουν πλούσιος”), συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση “Από Σμύρνη… Σαλονίκη” στο Παλλάς, ενώ παράλληλα αυτή την περίοδο παίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες και η ταινία τους με τίτλο “Για Πάντα“.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ηλέκτρα” στο Θέατρο Τέχνης. Η παράσταση αποτελεί ένα ταυτόχρονα θεατρικό και μουσικό γεγονός. Οι ηθοποιοί αντλούν πληροφορίες από την ρυθμικότητα του κειμένου και μεταβολίζουν, με το σώμα και τη φωνή, σε θεατρική δράση, τον ήχο και το ρυθμό του ποιητικού λόγου.

Με όχημα την μουσική, δημιουργούν, μια δυναμική πλατφόρμα αναπαράστασης και αναδεικνύουν το συγκινησιακό πεδίο της αρχαίας τραγωδίας. Χορωδιακά μέρη, μελωδίες και δυναμικοί ρυθμοί, δημιουργούν ένα παλλόμενο και ζωντανό ηχητικό περιβάλλον, μέσα από το οποίο αναδεικνύονται τα πρόσωπα μιας παλιάς μα πάντα επίκαιρης ιστορίας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό!

Δες τις φωτογραφίες:

Κατερίνα Γερονικολού-Κόρα Καρβούνη

Κατερίνα Γκαγκάκη-Ζέτα Δούκα-Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης

Φωτογραφίες: NDP, Papadakis press

Read More

And More