Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι - Δες ποια γνωστή ηθοποιό συνάντησε!

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι – Δες ποια γνωστή ηθοποιό συνάντησε! | tlife.gr

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεχίζουν να είναι ευτυχισμένοι μαζί! Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή του και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα φτιάξει βαλίτσες και θα αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν δημοσιεύσει ελάχιστες κοινές φωτογραφίες.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισαν να το ρίξουν έξω! Την αποκάλυψη έκανε η φίλη τους και επίσης ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τώρα που τα γυρίσματα και των δύο έχουν ολοκληρωθεί, εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία προκειμένου να απολαύσουν τον έρωτά τους και να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο του χειμώνα.

Η Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Ευγενία Σαμαρά ποζάρουν ευδιάθετοι στο φακό της τελευταίας!

READ more