Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ζουν τον έρωτά τους… στην καραντίνα! Φωτογραφίες

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αποτελούσαν ένα από τα πολλά ζευγάρια της εγχώριας showbiz που είχαν ένα αρκετά επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα τόσο με τις θεατρικές τους υποχρεώσεις όσο και με τα τηλεοπτικά γυρίσματα των σειρών, όπου πρωταγωνιστούσαν. Το καλό, βέβαια, ήταν ότι και οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση “Από Σμύρνη… Θεσσαλονίκη” και έτσι περνούσαν μεγάλο μέρος της μέρας τους μαζί.

Τώρα… όμως με τον εγκλεισμό λόγω κορονοϊού η Κατερίνα και ο Γιάννης περνούν κυριολεκτικά 24 ώρες μαζί! Το ερωτευμένο ζευγάρι εκμεταλλεύεται αυτόν τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι για να χαλαρώσει, να γεμίσει μπαταρίες και να ανανεώσει τον έρωτά του. Η Κατερίνα Γερονικολού είχε ανάγκη από ξεκούραση και δεν βγάζει στιγμή από πάνω τις πιτζάμες της. Παράλληλα, κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού ενώ ο αγαπημένος της έχει αναλάβει την μαγειρική και για τους δυο τους.

Από την άλλη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ασχολείται με τις εξωτερικές δουλειές… δηλαδή την βεράντα τους! Ο δημοφιλής ηθοποιός κλαδεύει και ποτίζει τα φυτά, σφουγγαρίζει το μπαλκόνι και όταν βρίσκει χρόνο ψήνει λαχταριστές λιχουδιές στο barbeque.

“Τι ζούμε; Να κοιμάσαι στις 6 να ξυπνάς 2 και να κουράζεσαι από την ξεκούραση! Ρε δεν θα σταματήσει η καραντίνα; Θα πάω να κοιμηθώ σε καφετέρια και θα τους παίρνω όλους αγκαλιά” σχολίασε χιουμοριστικά στα social media ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Read More

And More