Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσιακή σε φωτογράφιση ως… Barbie girl! [pics,video]

Η Κατερίνα Καινούργιου λάμπει από ευτυχία και όχι μόνο για την επιτυχία της εκπομπής της στο Open TV, αλλά γιατί ζει τον έρωτα στο πλευρό του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήδη από την Άνοιξη του 2019 βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό εφοπλιστή και, όσο περνάει ο καιρός, οι δυο τους δένονται ακόμη περισσότερο. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και όλοι μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, με πολλά κοινό, που όμως προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η οικοδέσποινα του “Ευτυχείτε” είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της. Σε αντίθεση με το παρελθόν, οι followers της ενημερώνονται κυρίως για τα επαγγελματικά και όχι τόσο για τα προσωπικά της. Μπορεί ανά διαστήματα να έχει μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα με τον καλό της, ωστόσο, η δουλεία της είναι αυτό που επιθυμεί να προβάλλει προς τα έξω.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο προφίλ της μερικές λήψεις από μία εντυπωσιακή φωτογράφιση που πραγματοποίησε ως… Babrie girl! Φορώντας ένα ροζ pencil φόρεμα, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά σε half bun και με μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με έμφαση στα μάτια, έλαμπε από ομορφιά.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Ο hair stylist Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και η make-up artist Εμμανουέλα που επιμελήθηκαν την εμφάνισή της, μάλιστα, δημοσίευσε στα instastories τους φωτογραφίες και βίντεο από την προετοιμασία της παρουσιάστριας. Χωρίς κανείς από όλους να προδώσει για που προορίζεται η φωτογράφιση, η Κατερίνα εμφανίζεται παντού άκρως εντυπωσιακή και πιο όμορφη από ποτέ.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σέξι και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία!

Read More

And More