Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Φωτογραφίες

Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό! Φωτογραφίες | tlife.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που αποδεικνύουν ότι ο γάμος αλλά και η… επαγγελματική συνεργασία δεν σκοτώνουν τον έρωτα! Η γνωστή παρουσιάστρια και ο επίσης παρουσιαστής και ηθοποιός είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια και το ίδιο ερωτευμένοι όπως στην αρχή της σχέσης τους. Οι δυο τους έχουν επιτύχει το ακατόρθωτο… να είναι ένα επιτυχημένο δίδυμο τόσο στην δουλειά τους όσο και πολύ ευτυχείς στην προσωπική τους ζωή.

Η Κατερίνα και ο Κρατερός έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα και σπάνια κάνουν βραδινές εξόδους. Το ζευγάρι έχει έναν αυξημένο φόρτο εργασίας και τον ελεύθερο χρόνο μέσα στην ημέρα τον αφιερώνει στην οικογένειά του. Όμως έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν προχθές στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Οι Βράχοι της Ελευθερίας». Οι οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star μαζί με τους συνεργάτες τους απόλαυσαν την κινηματογραφικοί ταινία και πόζαραν όλοι μαζί στους φωτογράφους.

Με τον Uddin Jan

Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τον Uddi Jan

O κινηματογράφος κατακλύστηκε από εκλεκτούς καλεσμένους που περίμεναν με ανυπομονησία να απολαύσουν το ιστορικό δράμα που τιμά την Ελλάδα παγκοσμίως.

Νικόλαος

Σπύρος Ξυλάς – Ζενεβιέβ Μαζερί

Κώστας Στεφανής – Δημήτρης Σκουλός

Δώρα Πατσιώτη – Κώστας Φραγκολιάς – Γιώργος Κρικοριάν

Εύη Φραγκάκη

Φωτογραφίες: Panoulis Studio

READ more