Κόνι Μεταξά: Έγινε έξαλλη! Τα σχόλια στο Instagram που την έβγαλαν από τα ρούχα της

Πυρ και μανία έγινε η Κόνι Μεταξά μετά από σχόλια διαδικτυακών φίλων της στο Instagram που επέκριναν την εξωτερική της εμφάνιση. Η γνωστή τραγουδίστρια, μη μπορώντας να κρατήσει άλλο την υπομονή της, ξέσπασε, βάζοντας στη θέση τους όσους τη σχολιάζουν με αρνητικό τρόπο.

Γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο στο προφίλ της, η Κόνι Μεταξά ξεκαθάρισε πώς δεν δέχεται κανένα σχόλιο σχετικά με τα μαλλιά, τα χείλη ή τα κιλά της, αφού αυτές είναι οι επιλογές της και πρέπει να γίνουν σεβαστές.

“Δεν θέλω να βάψω τα φρύδια μου, δεν θέλω να γίνω μελαχρινή, δεν θέλω να μου λες τις να κάνω με την εμφάνισή μου αν δεν σε ρωτήσω. Μου αρέσει έτσι όπως είμαι πολύ. Δεν με νοιάζει αν σου αρέσουν τα χείλη μου, εμένα μου αρέσουν. Το να μου στείλεις ένα μήνυμα και να μου πεις “το φρύδι μαύρο χάλι με το ξανθό μαλλί” ή “γίνει μελαχρινή” ή “πήρες λίγα κιλά αγάπη αλλά δεν πειράζει” ή “παραφούσκωσες το χειλάκι”, δεν με αφορά και δεν αλλάζει τίποτα στη ζωή μου. Κράτα το για τον εαυτό σου.

Όπως και εγώ δεν σου στέλνω να αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου και σέβομαι τις επιλογές σου, σεβάσου και εσύ τις δικές μου. Καταλαβαίνω ότι όταν εκτίθεσαι στα social media πρέπει να δέχεται να σου πει ο καθένας το οτιδήποτε, αλλά όταν έχει να κάνει με την εμφάνιση δεν σου δίνω το δικαίωμα. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το αλλάξω όταν και άμα θελήσω εγώ. Όχι εσύ. Κάπου ώπα!”, έγραψε η Κόνι Μεταξά.

Δες τις αναρτήσεις:

Read More

And More