Κόνι Μεταξά: Η αντιμετώπιση προς τους “haters” και το υπέροχο δώρο που δέχτηκε! [pics]

Κάθε Σάββατο, η Κόνι Μεταξά βάζει το μουσικό της στίγμα στο «Just The 2 Of Us», στο Open, μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό. Κάθε τους εμφάνιση κλέβει τις εντυπώσεις και, μάλιστα, έχουν φτάσει ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας! Εκτός από τη μουσική της καριέρα που σιγά σιγά ανθίζει – μόλις κυκλοφόρησε το νέο της single με τίτλο «Bye Bye» – η εκρηκτική performer βιώνει και την προσωπική ευτυχία. Η Κόνι Μεταξά είναι τους τελευταίους μήνες full in love με τον γοητευτικό πολίστα Μάριο Καπότση και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ένα από τα δυσάρεστα που έχει να αντιμετωπίσει η τραγουδίστρια καθημερινά είναι τα μηνύματα “μίσους” που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άγνωστοι στέλνουν συνεχώς σχόλια και direct στην Κόνι, σχολιάζοντας τόσο τα κιλά της όσο και τη φωνή της. Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα που η καλλιτέχνιδα απαντά μέσα από τα Instagram Stories της. Το βράδυ της Τετάρτης, η Κόνι Μεταξά μέσα από τα questions του Instagram απάντησε ξανά στους followers της, ενώ δεν δίστασε να αστειευτεί και με το… ύψος της.

“Όταν ήμουν πιο νέα ήταν πιο εύκολο να τους γράφω στα… Όσο μεγαλώνω τις δύσκολες μέρες με επηρεάζει. Αλλά όπως έχω πει χιλιάδες φορές… Αυτή η δουλειά θέλει γερό στομάχι, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις καλύτερα από εμένα, κάντο” σχολίασε στα social media.

Δες άλλες απαντήσες που έδωσε η Κόνι:

Μάλιστα, εχθές και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Κόνι Μεταξά (την λένε Κωνσταντίνα) δέχτηκε μια υπέροχη ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα! Το δώρο αυτό τη γέμισε με χαρά, ωστόσο δεν μας αποκάλυψε αν της την χάρισε ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής, ο σύντροφός της Μάριος ή κάποιος άλλος!

Read More

And More