Κόνι Μεταξά: Η απόσταση με τον Μάριο Καπότση και η συμμετοχή της στο “J2us” [video]

Μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της διανύει η Κόνι Μεταξά, αφού τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό στο “Just the 2 of us”, μιας και κάθε εβδομάδα εντυπωσιάζουν κοινό και επιτροπή με την ερμηνεία τους.

Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” παρουσίασε τις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Ντάφλο. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι αλλά και για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

“Ο σύντροφός μου είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε και είναι fan club. Και αυτός και η οικογένειά μου και η οικογένεια του Τάσου. Αγόρι δεν έχει ούτε κορίτσι. Όλοι μας βοηθάνε, όλοι μας στηρίζουν. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι”, ανέφερε αρχικά η Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να φύγει πάλι ο σύντροφός της εκείνη απαντά: “Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μείνει ο σύντροφός μου στην Ελλάδα, ή θα φύγει για το εξωτερικό. Η απόσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Τώρα που συνηθίσαμε θα είναι πολύ δύσκολο αν ξαναφύγει».

Δες το βίντεο:

Read More

And More